چگونه می‌توان زمان “آخرین بازدید آنلاین” خود را در تلگرام پنهان کرد؟

نحوه تغییر"آخرین مشاهده آنلاین" تلگرام

Telegram یک برنامه پیام رسان بسیار محبوب است که بر حفط حریم خصوصی تأکید شدیدی دارد. به طور پیش فرض‌، تلگرام آخرین زمان آنلاین بودن‌تان را به سایر دوستان‌تان نمایش می‌دهد. اما این پایان ماجرا نیست. شما به راحتی می‌توانید تنظیمات آخرین حضور خود را به راحتی تغییر دهید. در ادامه به طور به نحوه تغییر”آخرین مشاهده آنلاین” تلگرام به طور کامل پرداخته شده است.

نحوه تغییر”آخرین مشاهده آنلاین” تلگرام

تلگرام برای iPhone و iPad ،‌Android ،‌Windows ،‌Mac و Linux در دسترس است. از آنجا که توسعه دهندگان با هر برنامه روند تقریبا یکسانی را طی می‌کنند، دستورالعمل‌های تغییر این تنظیمات بسیار شبیه به یکدیگر است. برای تغییر زمان حضور در تلگرام‌، روی دکمه تنظیمات در پایین صفحه کلیک کرده و به تنظیمات بروید.

نحوه تغییر"آخرین مشاهده آنلاین" تلگرام

در منوی ظاهر شده‌، “حریم خصوصی و امنیت” را انتخاب کنید.

نحوه تغییر"آخرین مشاهده آنلاین" تلگرام

روی «آخرین مشاهده و آنلاین» در زیر عنوان حریم خصوصی ضربه بزنید. در صفحه بعدی‌، می‌توانید دقیقاً مشخص کنید چه کسی می‌تواند زمان “آخرین مشاهده آنلاین” شما را ببیند: همه (از جمله کاربرانی که اضافه نکرده‌اید)‌، مخاطبین من و هیچ کس.

Telegram یک برنامه پیام رسان بسیار محبوب است که بر حفط حریم خصوصی تأکید شدیدی دارد. به طور پیش فرض‌، تلگرام آخرین زمان آنلاین بودن‌تان را به سایر دوستان‌تان نمایش می‌دهد. اما این پایان ماجرا نیست. شما به راحتی می‌توانید تنظیمات آخرین حضور خود را به راحتی تغییر دهید. در ادامه به طور به نحوه تغییر"آخرین مشاهده آنلاین" تلگرام به طور کامل پرداخته شده است. نحوه تغییر"آخرین مشاهده آنلاین" تلگرام  تلگرام برای iPhone و iPad ،‌Android ،‌Windows ،‌Mac و Linux در دسترس است. از آنجا که توسعه دهندگان با هر برنامه روند تقریبا یکسانی را طی می‌کنند، دستورالعمل‌های تغییر این تنظیمات بسیار شبیه به یکدیگر است. برای تغییر زمان حضور در تلگرام‌، روی دکمه تنظیمات در پایین صفحه کلیک کرده و به تنظیمات بروید. در منوی ظاهر شده‌، "حریم خصوصی و امنیت" را انتخاب کنید. روی «آخرین مشاهده و آنلاین» در زیر عنوان حریم خصوصی ضربه بزنید. در صفحه بعدی‌، می‌توانید دقیقاً مشخص کنید چه کسی می‌تواند زمان "آخرین مشاهده آنلاین" شما را ببیند: همه (از جمله کاربرانی که اضافه نکرده‌اید)‌، مخاطبین من و هیچ کس. بسته به اینکه کدام تنظیم را انتخاب کنید‌، می‌توانید موارد استثنایی را به این قانون اضافه کنید. به عنوان مثال ، اگر "هیچ کس" را انتخاب کنید‌، می‌بینید که گزینه "همیشه با Share به اشتراک گذاشته شود" ظاهر می‌شود. برای افزودن مخاطبی که همیشه قادر به دیدن آخرین باری که آنلاین هستید‌، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید. این برای دوستان نزدیک یا خانواده خوب است. اگر "همه" را انتخاب کنید‌‌، می‌توانید در عوض کاربران را به لیست بلوک اضافه کنید. در حالی که مشغول انجام تنظیمات حریم خصوصی تلگرام هستید‌، بررسی کنید که همه موارد دیگر مرتب باشد. می‌توانید تنظیمات برگزیده دیگری را تعیین کنید‌، مانند اینکه چه کسی بتواند شما را به گپ‌های گروهی اضافه کند، چه کسی بتواند به شما زنگ بزند و چه کسی بتواند پیام‌های شما را به حساب‌های دیگر هدایت Forward کند. مخاطبین هنگام تغییر این تنظیمات چه چیزی را مشاهده می‌کنند؟ به طور پیش فرض‌، این تنظیم تاریخ دقیق آخرین حضور شما در اینترنت را نشان می‌دهد. اگر کمتر از 24 ساعت از آن زمان گذشته باشد‌، زمان دقیق آخرین حضور در اینترنت نیز در این اطلاعات لحاظ می‌‌شود. بیش از این و فقط تاریخ نمایش داده می‌شود. تلگرام خاطرنشان می‌کند که چهار پنجره تقریبی زمان وجود دارد: اخیراً: آخرین بار در صفر تا سه روز گذشته مشاهده شده است. طی یک هفته: آخرین بار بین سه تا هفت روز دیده شده است. ظرف یک ماه: آخرین بار در طی هفت روز تا یک ماه مشاهده شده است. مدت‌ها پیش: آخرین بار بیش از یک ماه پیش دیده شده است. کاربرانی که توسط شخصی بلاک شده باشند، همیشه کلمه "مدتها پیش" را می‌بینند‌، حتی اگر کاربر مورد نظر دقایقی پیش در تلگرام آنلاین شده باشد.

بسته به اینکه کدام تنظیم را انتخاب کنید‌، می‌توانید موارد استثنایی را به این قانون اضافه کنید.

Telegram یک برنامه پیام رسان بسیار محبوب است که بر حفط حریم خصوصی تأکید شدیدی دارد. به طور پیش فرض‌، تلگرام آخرین زمان آنلاین بودن‌تان را به سایر دوستان‌تان نمایش می‌دهد. اما این پایان ماجرا نیست. شما به راحتی می‌توانید تنظیمات آخرین حضور خود را به راحتی تغییر دهید. در ادامه به طور به نحوه تغییر"آخرین مشاهده آنلاین" تلگرام به طور کامل پرداخته شده است. نحوه تغییر"آخرین مشاهده آنلاین" تلگرام  تلگرام برای iPhone و iPad ،‌Android ،‌Windows ،‌Mac و Linux در دسترس است. از آنجا که توسعه دهندگان با هر برنامه روند تقریبا یکسانی را طی می‌کنند، دستورالعمل‌های تغییر این تنظیمات بسیار شبیه به یکدیگر است. برای تغییر زمان حضور در تلگرام‌، روی دکمه تنظیمات در پایین صفحه کلیک کرده و به تنظیمات بروید. در منوی ظاهر شده‌، "حریم خصوصی و امنیت" را انتخاب کنید. روی «آخرین مشاهده و آنلاین» در زیر عنوان حریم خصوصی ضربه بزنید. در صفحه بعدی‌، می‌توانید دقیقاً مشخص کنید چه کسی می‌تواند زمان "آخرین مشاهده آنلاین" شما را ببیند: همه (از جمله کاربرانی که اضافه نکرده‌اید)‌، مخاطبین من و هیچ کس. بسته به اینکه کدام تنظیم را انتخاب کنید‌، می‌توانید موارد استثنایی را به این قانون اضافه کنید. به عنوان مثال ، اگر "هیچ کس" را انتخاب کنید‌، می‌بینید که گزینه "همیشه با Share به اشتراک گذاشته شود" ظاهر می‌شود. برای افزودن مخاطبی که همیشه قادر به دیدن آخرین باری که آنلاین هستید‌، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید. این برای دوستان نزدیک یا خانواده خوب است. اگر "همه" را انتخاب کنید‌‌، می‌توانید در عوض کاربران را به لیست بلوک اضافه کنید. در حالی که مشغول انجام تنظیمات حریم خصوصی تلگرام هستید‌، بررسی کنید که همه موارد دیگر مرتب باشد. می‌توانید تنظیمات برگزیده دیگری را تعیین کنید‌، مانند اینکه چه کسی بتواند شما را به گپ‌های گروهی اضافه کند، چه کسی بتواند به شما زنگ بزند و چه کسی بتواند پیام‌های شما را به حساب‌های دیگر هدایت Forward کند. مخاطبین هنگام تغییر این تنظیمات چه چیزی را مشاهده می‌کنند؟ به طور پیش فرض‌، این تنظیم تاریخ دقیق آخرین حضور شما در اینترنت را نشان می‌دهد. اگر کمتر از 24 ساعت از آن زمان گذشته باشد‌، زمان دقیق آخرین حضور در اینترنت نیز در این اطلاعات لحاظ می‌‌شود. بیش از این و فقط تاریخ نمایش داده می‌شود. تلگرام خاطرنشان می‌کند که چهار پنجره تقریبی زمان وجود دارد: اخیراً: آخرین بار در صفر تا سه روز گذشته مشاهده شده است. طی یک هفته: آخرین بار بین سه تا هفت روز دیده شده است. ظرف یک ماه: آخرین بار در طی هفت روز تا یک ماه مشاهده شده است. مدت‌ها پیش: آخرین بار بیش از یک ماه پیش دیده شده است. کاربرانی که توسط شخصی بلاک شده باشند، همیشه کلمه "مدتها پیش" را می‌بینند‌، حتی اگر کاربر مورد نظر دقایقی پیش در تلگرام آنلاین شده باشد.

به عنوان مثال ، اگر “هیچ کس” را انتخاب کنید‌، می‌بینید که گزینه “همیشه با Share به اشتراک گذاشته شود” ظاهر می‌شود. برای افزودن مخاطبی که همیشه قادر به دیدن آخرین باری که آنلاین هستید‌، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید. این برای دوستان نزدیک یا خانواده خوب است. اگر “همه” را انتخاب کنید‌‌، می‌توانید در عوض کاربران را به لیست بلوک اضافه کنید. در حالی که مشغول انجام تنظیمات حریم خصوصی تلگرام هستید‌، بررسی کنید که همه موارد دیگر مرتب باشد. می‌توانید تنظیمات برگزیده دیگری را تعیین کنید‌، مانند اینکه چه کسی بتواند شما را به گپ‌های گروهی اضافه کند، چه کسی بتواند به شما زنگ بزند و چه کسی بتواند پیام‌های شما را به حساب‌های دیگر هدایت Forward کند.

مخاطبین هنگام تغییر این تنظیمات چه چیزی را مشاهده می‌کنند؟

به طور پیش فرض‌، این تنظیم تاریخ دقیق آخرین حضور شما در اینترنت را نشان می‌دهد. اگر کمتر از 24 ساعت از آن زمان گذشته باشد‌، زمان دقیق آخرین حضور در اینترنت نیز در این اطلاعات لحاظ می‌‌شود.

نحوه تغییر"آخرین مشاهده آنلاین" تلگرام

بیش از این و فقط تاریخ نمایش داده می‌شود. تلگرام خاطرنشان می‌کند که چهار پنجره تقریبی زمان وجود دارد:

اخیراً: آخرین بار در صفر تا سه روز گذشته مشاهده شده است.

طی یک هفته: آخرین بار بین سه تا هفت روز دیده شده است.

ظرف یک ماه: آخرین بار در طی هفت روز تا یک ماه مشاهده شده است.

مدت‌ها پیش: آخرین بار بیش از یک ماه پیش دیده شده است.

کاربرانی که توسط شخصی بلاک شده باشند، همیشه کلمه “مدتها پیش” را می‌بینند‌، حتی اگر کاربر مورد نظر دقایقی پیش در تلگرام آنلاین شده باشد. خوشحال می‌شویم از سایر مطالب موجود در وبلاگ آلاوی بازدید نمایید.

علی رامرودی
ارسال دیدگاه