محدود کردن دسترسی افراد گروه در واتساپ + آموزش

محدود کردن دسترسی افراد گروه در واتساپ

به طور پیش فرض‌، WhatsApp  به هر عضو اجازه می‌دهد تا نام‌، توضیحات و تصویر یک گروه را ویرایش کند. اما‌ اگر شما در جایگاه مدیر قرار دارید و نمی‌خواهید کسی این جزئیات را بدون تأیید شما به روز کند‌، در ادامه شما را با چگونگی محدود کردن دسترسی افراد گروه در واتساپ آشنا می‌کنیم. برنامه WhatsApp را در دستگاه iPhone یا Android خود باز کنید. در بخش «گپ ها»‌، روی نام گروه خود ضربه بزنید.

نحوه محدود کردن دسترسی افراد گروه در واتساپ

عنوان گروه خود را در بالای صفحه انتخاب کنید تا از صفحه نمایه آن بازدید کنید.

همچنین می‌توانید مدت طولانی نام گروه را در برگه “گپ ها” فشار دهید‌، روی نماد منوی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید و از لیست کشویی زیر به “گروه اطلاعات” بروید تا صفحه نمایه گروه را مشاهده کنید.

به «تنظیمات گروه» بروید.

در اینجا‌، می‌توانید نوع دسترسی افراد گروه‌تان را مدیریت کنید. گزینه “ویرایش اطلاعات گروه” را انتخاب کنید تا مشخص شود کدام مجموعه از اعضا می‌توانند جزئیات اساسی گروه را تغییر دهند.

در پنجره بازشده، به بخش “فقط سرپرستان” بروید. برای ذخیره تنظیمات برگزیده‌، روی دکمه “تأیید” ضربه بزنید.

اکنون‌، فقط سرپرستان می‌توانند اطلاعات و عکس نمایه گروه شما را ویرایش کنند. به محض اعمال این تغییر‌، WhatsApp با یادداشتی در صفحه چت گروه به اعضا درباره این تغییرات اطلاع می‌دهد. گزینه ویرایش نام‌، توضیحات و نماد گروه به سادگی از تلفن‌‌های اعضای گروه محو می‌شود.

برای بازیابی تنظیمات اصلی‌، می‌توانید به همان منوی “تنظیمات گروه” بازگردید و در پنجره “ویرایش اطلاعات گروه” به “همه شرکت کنندگان” بازگردید. همچنین امتیازات مشابه دیگری وجود دارد که سرپرستان گروه WhatsApp می‌توانند از آنها بهره ببرند. به عنوان مثال‌‌، اگر می‌خواهند اعلان مهمی را پخش کنند و نمی‌خواهند آن پیغام در صفجه چت پایین برود، سرپرستان می‌توانند توانایی اعضا در ارسال پیام در یک گپ گروهی را لغو کنند.

علی رامرودی
ارسال دیدگاه